El Festival Voll Damm MPB - Música Popular de Barcelona organitza un concert solidari per a Universigats

09-10-13

Cartell MPB 2013El Festival Voll Damm MPB - Música Popular de Barcelona torna amb una nova edició aquest any al Harlem Jazz Club. Aquest local musical de la capital catalana iniciarà el Festival MBP el proper 10 d'octubre a les seves instal·lacions situades al carrer Comtessa de Sobradielm n. 8. Cada setmana, de dijous a diumenge fins el 15 de novembre, es celebren diversos concerts de diferents estils musicals. El preu de l'entrada varia en funció de l'actuació, haven-t'hi alguns d'entrada lliure i d'altres que oscil·len entre els 3€ i els 10€. 

Dins del festival, Universigats en col·laboració amb Harlem Jazz Club, ha organizat un concert solidari per recaptar fons per la colònia de gats abandonats al jardí botànic de la Universitat de Barcelona. Aquest concert es celebrarà el diumenge 10 de novembre, a les 21h, i hi actuaran els grups LopezBorneo i Silver Lining. El donatiu per l'entrada és de 3€ que es destinaran al manteniment de la colònia i a les despeses veterinàries dels gats que la conformen.

Com s'autodefineixen LopezBorneoCanciones inspiradas en la pérdida, el paso del tiempo, la amistad y las cicatrices que no acaban de cerrar. Acompañadas por los sonidos acústicos de las guitarras de Alex y Juanan, y servidas con la fuerza de la voz de Sabrina, se convierten en platos que hay que degustar sin prisas para entrar en el universo de LopezBorneo. Un nuevo trío al que hay que leer entre líneas. I què dir de Silver LiningSeguramente “Silver Lining” es sólo ” la perfecta excusa para escuchar las canciones que nos gustan”.

I per acabar, unes paraules de Daniel Negro, director del Festival Voll Damm MPB 2013:

Hola. Aquest és el programa del Festival Voll Damm MPB-Música Popular de Barcelona 2013. Són 19 propostes amb què intentem oferir una mostra de la música que es crea a la nostra ciutat. Les directrius del Festival MPB són llibertat creativa, qualitat i compromís social. Concerts en diversos espais de la ciutat, literatura, contes per a adults i concerts solidaris. Jazz, blues, rock, música brasilera, pop, swing, latin..., conformen un ventall de possibilitats per als gustos més diversos a preus accessibles. Un any mes el Festival està a la vostra disposició i sou vosaltres, el públic, els que ho fan possible assistint als esdeveniments.

Què ho gaudeixin!

Festival Voll Damm MPB - Música Popular De Barcelona 2013 by universigats

 

Fecha del evento: 10-10-13

LopezBorneo i Mood units pel Concert Solidari Universigats »