LopezBorneo i Mood units pel Concert Solidari Universigats

05-11-13

LopezBorneoQueda menys d'una setmana pel concert solidari per Universigats però els grups que actuaran altruistament per la nostra associació ja comencen a afinar cordes. El proper diumenge 10, LopezBorneo saltarà a l'escenari del Harlem Jazz Club (c. Comtessa de Sobradiel, n. 8) a les 21h. Les seves cançons inspirades en el pas del temps i en l'amistat sonaran al compàs acústic de les guitarres d'Àlex i Juanan, acompanyades per la força de la veu de Sabrina, un trio que cal llegir entre línies i que donarà el millor de si mateix per una causa solidària: ajudar a recaptar fons per poder mantenir la colònia de gats abandonats Universigats.

Després de gairebé una hora endinsats en el món de LopezBorneo, Mood entrarà en escena a les 22h per introduir-nos en el seu show semi-acústic. Aquesta banda d'estil indie pop rock alternatiu de Barcelona està en plena gira internacional per Brasil, Itàlia, Irlanda, Portugal, Alemanya i Anglaterra des que a finals del 2012 va presentar el seu primer àlbum Electric Overdose i ara fa una parada a la capital catalana per ajudar els felins d'Universigats en el concert inclòs en el Festival de Música Popular de Barcelona (MPB).

Mood

Tant LopezBorneo com Mood actuen al Harlem Jazz Club per una causa solidària: recaptar diners per mantenir la colònia de gats abandonats al jardí de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona i de la què Universigats en té cura. Més enllà de les despeses de manteniment que inclouen la compra de pinso i llaunes i renovació de casetes, abeuradors, menjadores i mantes, l'associació necessita urgentment fons per poder portar al veterinari els gats malalts; alguns dels quals tenen leucèmia i problemes renals, el que fa indispensable un tractament i una dieta especial i, en definitiva, més cara. El preu de l'entrada és de 3€ i l'import íntegre es destinarà a les despeses veterinàries i de manteniment de les instal•lacions de la colònia.

Música, solidaritat i una bona estona en una nit agradable i felina al Harlem Jazz Club, diumenge 10 a les 21h, amb LopezBorneo i Mood. Donatiu d'entrada: 3€.

Fecha del evento: 10-11-13

« El Festival Voll Damm MPB - Música Popular de Barcelona organitza un concert solidari per a Universigats Cartell del I Concert Solidari Universigats »