11a Festa de l'Animal de Companyia 2014

20-09-14

El proper diumenge 28 de setembre del 2014, la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell celebrarà la 11a Festa de l'Animal de Companyia a la plaça de l'Argub (al parc de Catalunya) de Sabadell de 10.30h a 13.30h i de 16.30 h a 20h.

Aquest esdevenimet té com a objectiu fomentar les adopcions, conscienciar sobre l'abandonament, fomentar una bona convivència entre gossos i persones i apropar la protectora als ciutadans.

La Festa de l'Animal de Companyia està adreçada a tots els públics i pretèn també aconseguir la participació dels assistents, així que podeu participar-hi de moltes maneres, ja sigui desfilant o participant amb el vostre gos en el concurs caní o bé en la gimcana

A més a més, si conviviu amb un gos adoptat de la Protectora, no dubteu a participar en la trobada de gossos adoptats de la Protectora o si esteu pensant a adoptar un gos o un gat de la Protectora, serà un bon moment per conèixer de ben aprop alguns dels gossos i gats del refugi que busquen una nova família que els estimi i en tingui cura. 

Així mateix, podeu ajudar col·laborant amb l’associació comprant material solidari com ara samarretes, bolis, llapis, bosses, corretges o abeuradors per al vostre gos...; fent-vos socis o minisocisapropant-vos a l'espai plantes, on podreu adquirir una planta aromàtica; posant un anunci a la revista Petjades, disposant d'una guardiola bestial al vostre establiment, fent una aportació econòmica i/o material i molt més que us podran explicar el mateix dia de la festa!

Durant la festa, podreu veure com fan la seva tasca els gossos ensinistrats de la Brigada Canina dels Bombers de Castellar del Vallès i gaudir de la xerrada i exhibició d’habilitats canines amb gossos adoptats a càrrec de l’associació sense ànim de lucre Alperroverde.

Si veniu acompanyats d'infants, s'ho podran passar molt bé en els tallers infantils. A més, aquest any tindran com a novetat un concurs de dibuix infantil amb el lema “Jo estimo els animals” i un taller infantil de pastisseria creativa “Fes la teva mascota”, a càrrec de Cook & Basics.

També podreu participar en el concurs de coques i pastissos i, un cop lliurats els premis, endolcint-vos la boca tastar-los juntament amb la xocolatada solidària, cortesia de la Residència i Centre de Dia Ciutat de Sabadell. Alhora, podreu participar en els sortejos solidaris de 4 estades a la masia rural Mas Torrencito.

I per acabar la festa, el grup musical format per joves de Sabadell Ovella Xao ens oferirà solidàriament un gran concert de música en directe!

11a Festa de l'Animal de Companyia11a Festa de l'Animal de Companyia

Fecha del evento: 28-09-14