II Trobada d'Adopció i Civisme Trinimascotada 2014

01-10-14

L'Associació Zooland organitza la II Trobada d'Adopció i Civisme "Trinimascotada 2014", un esdeveniment que vol impulsar l'adopció d'animals de companyia que es troben a en protectores i centres d'acollida esperant una nova oportunitat.

L'acte tindrà lloc diumenge 5 d'octubre, de 10 a 20h al Parc de la Trinitat, entre el metro de Trinitat Vella i Baró de Viver (al passeig de Santa Coloma, 60). A més, s'han organitzat diverses activitats com passarel·la d'animals i múltiples jocs entre les associacions participants.

Universigats assistirà a aquest esdeveniment i ha preparat un joc tradicional: agafa la poma! Sense tocar amb les mans, haureu d'agafar una poma que flota a l'aigua d'una galleda amb la boca i després haureu d'intentar agafar un sugus en una altra galleda plena de farina. Cada poma i sugus aconseguit us donarà un punt per bescanviar per un objecte regal.

Per participar haureu de comprar un tíquet per un euro, els diners es destinaran íntegrament al manteniment de la colònia de gats abandonats d'Universigats.

Esdeveniment de Facebook Trinimascotada 2014

Trinimascotada 2014

Fecha del evento: 05-10-14