X Saló AnimalAdda

15-10-14

10 años Salón AnimalAdda 2014

La desena edició del Saló AnimalAdda tindrà lloc entre el 17 i el 19 d'octubre de 2014 a la Sala Sant Jordi Club, de 10h a 20h. Aquest esdeveniment està destinat a fomentar el Benestar i la Defensa de l'Animal Abandonat, una iniciativa propulsada per l'Associació Defensa Drets Animals, ONG ADDA.

El preu de l'entrada general és de 7 euros, l'entrada de jubilats és de 4 euros i els nens menors de 12 anys tenen accés gratuït. L'abonament pels 3 dies és de 12 euros.

Aquest saló promou i divulga la tinença responsable dels animals a fi de fomentar el seu respecte, afavorir una correcta convivència, evitar l'abandonament i oferir una segona oportunitat. Durant tres jornades, aquest certamen és un punt de participació i trobada per a institucions i col·lectius, privats o municipals, que acullen animals abandonats, entre d'altres agents que salvaguarden la fauna autòctona o salvatge.

El Saló ofereix als visitants, adults i nens, una visita amena i recreativa amb nombroses activitats lúdiques entretingudes i instructives: demostracions del talent dels animals, passarel·les de gossos i gats que esperen ser adoptats... A més, inclou debats, xerrades, vídeos i documentals sobre la cura de les mascotes.

Fecha del evento: 17-10-14