Eventos en Seminaris i congressos

Mostrando del 1 al 5 de un total de 7

 • Jornadas Felinas Europeas 2015

  Jornadas Felinas Europeas 2015

  01-11-15

  Plataforma Gatera en col·laboració amb GEMFE i Feliway organitza la nova edició les 'Jornadas Felinas Europeas 2015' que tindràn lloc el proper dissabte 7 de novembre a l'Ateneu Barcelonès (carrer de la Canuda, 6 - Barcelona).

  en la categoría Seminaris i congressos

 • X Saló AnimalAdda

  X Saló AnimalAdda

  15-10-14

  La desena edició del Saló AnimalAdda tindrà lloc entre el 17 i el 19 d'octubre de 2014 a la Sala Sant Jordi Club, de 10h a 20h. Aquest esdeveniment està destinat a fomentar el Benestar i la Defensa de l'Animal Abandonat, una iniciativa propulsada per l'Associació Defensa Drets Animals, ONG ADDA.

  en la categoría Seminaris i congressos

 • Jornades de formació de gestors de colònies de gats urbans

  Jornades de formació de gestors de colònies de gats urbans

  13-11-13

  Els gestors i les gestores de les colònies de gats urbans estan convocats a unes jornades de formació per millorar i ampliar la seva preparació i el seu coneixement sobre lesColonia de gatos urbanos activitats que es poden desenvolupar en aquest tipus de colònies.

  en la categoría Seminaris i congressos

 • Jornadas Felinas Europeas 2013

  Jornadas Felinas Europeas 2013

  12-11-13

  Plataforma Gatera ha organizado las Jornadas Felinas Europeas para dar a conocer los modelos de gestión de las poblaciones y colonias de gatos urbanos en Europa. Este seminario es gratuito y tendrá lugar el próximo sábado 16 de noviembre, de 9.30 a 14h en el Ateneu Barcelonès (Sala Bohigas), en la calle Canuda, n. 6.

  en la categoría Seminaris i congressos

 • Jornada Parlamentaria de Protección Animal

  Jornada Parlamentaria de Protección Animal

  23-09-13

  La ‘Asociación Parlamentaria en Defensa de los Animales’ (APDDA) prevé celebrar una Jornada Parlamentaria de Protección Animal, en el Congreso de los Diputados, el próximo 27 de septiembre, como inicio del nuevo curso parlamentario.

  en la categoría Seminaris i congressos

Página 1 de 2 ¬ 1 2 »