II Concert Solidari Universigats

16-10-14

Festival Música Popular Barcelona MPB 2014Peter Loveday i The Night Dogs s'uneixen per actuar al II Concert Solidari per a Universigats. L'actuació conjunta tindrà lloc el proper diumenge 16 de novembre de 2014, a les 21h, al local Harlem Jazz Club (c. Comtessa de Sobradiel, n. 8). 

El concert s'emmarca a la 25a edició del Festival de Música Popular de Barcelona (MPB) i destinarà els ingressos de l'entrada al manteniment de la colònia Universigats. Així que per 6 euros podreu gaudir de la millor música i ajudar els nostres gats a viure un millor dia a dia. La recaptació es destinarà a despeses veterinàries, alimentàries i per la renovació de les instal·lacions. Podreu comprar les entrades el mateix dia del concert, a taquilla.

El cantautor austrlià Peter Loveday posarà les primeres notes musicals de la nit amb el seu estil propi, creat a partir de les seves experiències compartides amb altres músics arreu del món.

El fil musical agafarà un to més funki amb barreja de blues amb l'actuació de The Night Dogs. La veterana banda agafarà el relleu d'un nit plena de diversió i compatirà amb el públic els seus últims temes.

Esdeveniment de Facebook II Concert Solidari Universigats

Cartell II Concert Solidari Universigats 2014.pdf by universigats

Fecha del evento: 16-11-14