Noticias en Fires i festes

Mostrando del 1 al 4 de un total de 4

 • Protegeix la teva mascota dels petards de Sant Joan

  Protegeix la teva mascota dels petards de Sant Joan

  23-06-16

  S'apropa la revetlla de Sant Joan i, com és tradicional, la nit més llarga de l'any es celebrarà amb múltiples fogueres i llençaments de petards i cohets. Per molt bonics que siguin, aquests elements fan molt de soroll, el qual és molt molest i perillós per la teva mascota.

  en la categoría Fires i festes

 • Universigats assistirà a les Festes de Gràcia 2013

  Universigats assistirà a les Festes de Gràcia 2013

  15-08-13

  Durant tot el diumenge 18, des de les 10h fins les 21h aproximadament, Universigats compartirà paradeta amb altres associacions a la plaça Joanic. Al nostre espai podreu trobar el perfil de tots els gats que formen la nostra colònia, conèixer quins esperen ser adoptats i quins busquen padrí.

  en la categoría Fires i festes

 • Tancament de la Primera Festa dels Animals

  Tancament de la Primera Festa dels Animals

  26-09-12

  El passat dilluns 24 Universigats va acabar amb la seva participació a la Primera Festa dels Animals, exposició dels nostres Peluts Solidaris i serveis inclosa en el marc de les Festes de la Mercè d'enguany.

  en la categoría Fires i festes

 • Cloenda de la Festa Major del Poblenou

  Cloenda de la Festa Major del Poblenou

  16-09-12

  L'edició d'enguany de la Festa Major del Poblenou ha finalitzat avui després de dues setmanes de festa i fira. Universigats hem estat presents a la rambla del Poblenou tant el passat diumenge com el dia d'avui amb una selecció dels nostres Peluts Solidaris per tal de recaptar fons pel manteniment

  en la categoría Fires i festes