Noticias

Mostrando del 6 al 10 de un total de 67

 • Avantatges de l'esterilització

  Avantatges de l'esterilització

  12-06-15

  Una ventrada es pot convertir en 2.100 gats en 4 anys si cap d'ells s'esterilitza i es segueix un control dels animals i de la colònia. L'esterilització permet evitar la superpoblació de gats al carrer, en colònies de voluntaris amb pocs recursos i en refugis massius d'animals.

  en la categoría General

 • Identifica i esterilitza la teva mascota

  Identifica i esterilitza la teva mascota

  01-05-15

  La Fundació FAADA va iniciar el passat 3 de març la iniciativa "Soy responsable", una campanya per identificar amb xip i esterilitzar les mascotes domèstiques com gats, gossos i fures.

  en la categoría General

 • El 70% dels gats abandonats es moren

  El 70% dels gats abandonats es moren

  21-04-15

  L'abandonament de gats al carrer provoca que molts d'ells morin atropellats per cotxes o de gana i que d'altres siguin portats a refugis. Malgrat l'ajuda que reben els animals que són abandonats als centres animalistes, gairebé el 70% d'ells es deixen morir de tristesa, ja que deixen de menjar.

  en la categoría General

 • La toxoplasmosis i els gats

  La toxoplasmosis i els gats

  13-03-15

  La toxoplasmosis és una malaltia que es troba en els éssers humans a nivell mundial i en moltes espècies d'animals, incloses les aus. El paràsit viu en els gats, fet que ha derivat en moltes agressions cap aquests animals quan realment hi ha altres focus d'infecció cap a les persones molt més directes i comuns.

  en la categoría General

 • Els beneficis del ronroneig

  Els beneficis del ronroneig

  20-02-15

  Sempre s'ha dit que quan un gat ronroneja és perquè està còmode i s'estima a aquell amb qui es troba. Més enllà d'aquesta creença popular, diversos estudis assenyalen precisament que el ronroneig no és només un símptoma de benestar i bona relació entre l'animal i el seu amo, sinó que a més aporta diversos beneficis per la salut, ja que ajuda a relaxar-se i a desestresar-se.

  en la categoría General

Página 2 de 14 ¬ « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Último