Noticias

Mostrando del 11 al 15 de un total de 67

 • Signes per detectar el dolor en un gat

  Signes per detectar el dolor en un gat

  15-01-15

  Els gats presenten diversos signes físics que ens alerten de la seva salut en general. A continuació presentem una taula amb els símptomes més comuns en cadascun d'aquests estats de dolor que pot patir el felí.

  en la categoría General

 • II Concert Solidari Universigats

  II Concert Solidari Universigats

  16-10-14

  Peter Loveday i The Night Dogs s'uneixen per actuar al II Concert Solidari per a Universigats. L'actuació conjunta tindrà lloc el proper diumenge 16 de novembre de 2014, a les 21h, al local Harlem Jazz Club (c. Comtessa de Sobradiel, n. 8).

  El concert s'emmarca a la 25a edició del Festival de Música Popular de Barcelona (MPB) i destinarà els ingressos de l'entrada al manteniment de la colònia Universigats. Així que per 6 euros podreu gaudir de la millor música i ajudar els nostres gats a viure un millor dia a dia.

  en la categoría General

 • Campaña de concienciación: No me regales en Navidad ¡No soy un juguete!

  Campaña de concienciación: No me regales en Navidad ¡No soy un juguete!

  18-12-13

  ¡NO me regales en Navidad! ¡NO soy un juguete!

  Un amplio porcentaje de los animales regalados en Navidad acaban abandonados a los pocos meses. NO COMPRES VIDAS.

  Recuerda que los amigos no se compran ni se abandonan, hay miles de animales en protectoras, perreras e incluso en la calle, esperando otra oportunidad para ser felices. ¡ADOPTA!

  en la categoría General

 • Ayuda para las colonias de gatos

  Ayuda para las colonias de gatos

  16-12-13

  Las personas que nos dedicamos al cuidado de colonias de gatos urbanos muchas veces nos hemos encontrado con problemas por parte de vecinos que aseguran que lo que hacemos es mantener a una plaga insalubre de animales callejeros. En ocasiones hemos tenido que rendir cuentas a policías o pagar multas por poner comida en un rincón.

  en la categoría General

 • Mapa dels Peluts Solidaris

  Mapa dels Peluts Solidaris

  01-10-13

  Els nostres Peluts Solidaris són peluixos que fem a mà amb materials reciclats per tal de recaptar fons per mantenir la colònia de gats. Per arribar a més persones, diversos col·laboradors ens han ofert un petit espai als seus aparadors.

  en la categoría General

Página 3 de 14 ¬ « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Último