Noticias

Mostrando del 16 al 20 de un total de 67

 • Universigats a la xarxa

  Universigats a la xarxa

  19-09-13

  Universigats té com a missió cuidar i donar en adopció els gats abandonats al jardí botànic de la Universitat de Barcelona i mantenir la colònia situada precissament en l'edific històric d'aquest centre, però també tenim l'objectiu de conscienciar a la població de la importància de conviure saludablement.

  en la categoría General

 • Universigats assistirà a les Festes de Gràcia 2013

  Universigats assistirà a les Festes de Gràcia 2013

  15-08-13

  Durant tot el diumenge 18, des de les 10h fins les 21h aproximadament, Universigats compartirà paradeta amb altres associacions a la plaça Joanic. Al nostre espai podreu trobar el perfil de tots els gats que formen la nostra colònia, conèixer quins esperen ser adoptats i quins busquen padrí.

  en la categoría Fires i festes

 • Microdonaciones de 1€ al mes, hazte Teamer de Universigats

  Microdonaciones de 1€ al mes, hazte Teamer de Universigats

  24-07-13

  Universigats se ha incorporado recientemente a la plataforma Teaming, un portal de microdonaciones solidarias. Cada Teamer aporta 1€ al mes destinado a la ayuda urgente para casos veterinarios y el mantenimiento general de la colonia. Un euro al mes son 12 euros al año que pueden hacer mucho por los 60 gatos que forman Universigats.

  en la categoría Donatius

 • UB Gats pierde 10 gatos en un incendio provocado

  UB Gats pierde 10 gatos en un incendio provocado

  30-06-13

  El refugio de la Diagonal de la asociación animalista UB Gats fue incendiado entre las 13h y las 14h el pasado viernes 28 de junio por un sujeto todavía sin identificar. Desde Universigats mostramos todo nuestro apoyo a nuestros compañeros de UB Gats.

  en la categoría General

 • Sort i Nina busquen casa!

  Sort i Nina busquen casa!

  17-01-13

  El gat Sort i la gata Nina busquen una llar, esperen ser adoptats preferiblement junts. Els dos són molt mansos i juganers i tenen una gran relació entre ells. A més, s'adapten molt bé a la vida en un pis i són molt sociables.

  en la categoría Per adoptar

Página 4 de 14 ¬ « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Último