Publicacions en Fires i festes

Mostrando del 1 al 5 de un total de 23

 • Protegeix la teva mascota dels petards de Sant Joan

  Protegeix la teva mascota dels petards de Sant Joan

  23-06-16

  S'apropa la revetlla de Sant Joan i, com és tradicional, la nit més llarga de l'any es celebrarà amb múltiples fogueres i llençaments de petards i cohets. Per molt bonics que siguin, aquests elements fan molt de soroll, el qual és molt molest i perillós per la teva mascota.

  en la categoría Fires i festes

 • Feliç Sant Jordi 2016!

  Feliç Sant Jordi 2016!

  23-04-16

  Universigats us desitja un feliç Sant Jordi! El protagonista de la foto és Harpo, un dels gatets d'Universigats que van ser adoptats fa més de 6 anys.

  en la categoría Fires i festes

 • Festa dels Gossos i Gats del Portal de Sants

  Festa dels Gossos i Gats del Portal de Sants

  05-12-14

  El Portal de Sants organitza, juntament amb Udols Associació i Sóc de Sants, la Festa dels Gossos i Gats del Portal de Sants. Aquest esdeveniment que aplega entitats animalistes i ecologistes tindrà lloc el proper divendres 7 de desembre a partir de les 11:00h al carrer Vallespir, nº 12.

  en la categoría Fires i festes

 • 3a edició del We Love Cats Market - Universigats

  3a edició del We Love Cats Market - Universigats

  28-11-14

  La tercera edició del We Love Cats Market es celebra aquest cap de setmana, dissabte 29 i diumenge 30, d'11 a 21h al CREC, un espai coworking situat al carrer Blesa, n. 27 (Barcelona). Està just al final del carrer Blai, al barri del Poblesec. Aquest espai és una antiga nau industrial reconvertida en espai de talent i creació on tant s'hi poden llogar taules per treballar com fer diferents tipus d'esdeveniments i activitats. La parada més pròxima de metro és Paral·lel (L3 i L2).

  en la categoría Fires i festes

 • Zumbathon benéfico

  Zumbathon benéfico

  07-11-14

  Las asociaciones animalistas Lliga per a la protecció d'animals i plantes de Barcelona y El Cisne Negro se unen en una iniciativa solidaria, el Zumbathon benéfico. Este proyecto solidario está abierto a todas aquellas personas que quieran bailar zumba durante dos horas y ayudar a la vez a los animal

  en la categoría Fires i festes

Página 1 de 5 ¬ 1 2 3 4 5 »