Publicacions

Mostrando del 51 al 55 de un total de 117

 • Vídeo del III Encuentro de Voluntarios de Colonias de Gatos de Barcelona

  Vídeo del III Encuentro de Voluntarios de Colonias de Gatos de Barcelona

  13-12-12

  La Comisión de Gatos del Consejo Municipal de Convivencia, Protección y Defensa de los Animales de Barcelona organizó el pasado 30 de junio de 2012 el III Encuentro de Voluntarios de Colonias de Gatos en Barcelona con la colaboración del doctor Andrés Saavedra, médico veterinario, y el sargento Juan Guzmán de la Guardia Urbana de Barcelona.

  en la categoría Seminaris i congressos

 • Aconsegueix el Calendari Solidari a la Fira del Poblenou

  Aconsegueix el Calendari Solidari a la Fira del Poblenou

  04-12-12

  Universigats tornarà a la Fira del Poblenou, en aquesta ocasió el proper dijous 6 de desembre. L'inici del pont de la Puríssima estarà marcat per la nostra presència al barri barceloní on podreu trobar una paradeta de la nostra associació de 8.30 a 21h a la Rambla del Poblenou a prop del creuament amb el carrer Ramon Turró.

  en la categoría Fires i festes

 • Calendari 2013

  Calendari 2013

  01-12-12

  Encara no saps què regalar per l'amic invisible? El Caga Tió, el Pare Noel i els Reis Mags s'han quedat sense idees? Regala un calendari: és útil, original, bonic i solidari.

  FAADA ens ha cedit 50 calendaris de l'any 2013 amb fotografies de diversos animals: gats, gossos, ximpanzés, hurons, tigres... Tots ells amb una fosca història al darrere però amb un bon final. A més, les fotografies són postals retallables.

  en la categoría Donatius

 • We Love Cats Market

  We Love Cats Market

  30-11-12

  Els amants dels gats i dels productes artesans fets a mà tenen una cita molt especial el proper dissabte 1 de desembre: arriba la primera edició del mercat benèfic handmade We Love Cats Market, una iniciativa impulsada per membres de l'associació animalista El Jardinet dels Gats.

  en la categoría Fires i festes

 • 2a Conferència Al·lèrgies i Animals Domèstics

  2a Conferència Al·lèrgies i Animals Domèstics

  28-11-12

  La Fundació Silvestre organitza per a demà, dijous 29 de novembre, la 2a Conferència Al·lèrgies i animals domèstics, on exposarà una sèrie de mesures per compaginar la vida dels al·lèrgics amb la companyia d'una mascota sense haver de donar-la en adopció per poder controlar els símptomes. Aquesta conferència va dirigida a les especialitats mèdiques d'Al·lergologia, Pneumologia, Dermatologia, Otorinolaringologia, i Al·lergologia Pediàtrica.

  en la categoría Seminaris i congressos

Página 11 de 24 ¬ Primero « 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 » Último