Publicacions

Mostrando del 11 al 15 de un total de 117

 • Adopta gats adults

  Adopta gats adults

  18-09-15

  Una opció molt satisfactòria és adoptar gats adults, donar-los una segona oportunitat és vital per contribuir al seu benestar i evitar la superpoblació d'aquest perfil de gat en els refugis. Potser no són tan juganers com els petits, però donen el mateix amor i companyia que ells. Adopta un gat adult, t'ho agrairà tota la vida.

  en la categoría Per adoptar

 • Beneficis de tenir un gat

  Beneficis de tenir un gat

  09-08-15

  Són molts els beneficis de tenir un gat (o més) a la nostra vida: ens fan companyia, ens estimen, compartim moments junts... Què més podem demanar? Doncs encara hi ha més! Mireu a continuació:

  en la categoría General

 • Manual de adopción

  Manual de adopción

  23-07-15

  El manteniment d'una colònia de gats de carrer suposa enormes despeses econòmiques i esforços per part del voluntariat que en gran part de les ocasions no reben ajudes estatals i han de posar en marxa projectes que els hi ajudin a continuar amb la seva activitat.

  en la categoría General

 • Avantatges de l'esterilització

  Avantatges de l'esterilització

  12-06-15

  Una ventrada es pot convertir en 2.100 gats en 4 anys si cap d'ells s'esterilitza i es segueix un control dels animals i de la colònia. L'esterilització permet evitar la superpoblació de gats al carrer, en colònies de voluntaris amb pocs recursos i en refugis massius d'animals.

  en la categoría General

 • Identifica i esterilitza la teva mascota

  Identifica i esterilitza la teva mascota

  01-05-15

  La Fundació FAADA va iniciar el passat 3 de març la iniciativa "Soy responsable", una campanya per identificar amb xip i esterilitzar les mascotes domèstiques com gats, gossos i fures.

  en la categoría General

Página 3 de 24 ¬ « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Último