Publicacions

Mostrando del 16 al 20 de un total de 117

 • El 70% dels gats abandonats es moren

  El 70% dels gats abandonats es moren

  21-04-15

  L'abandonament de gats al carrer provoca que molts d'ells morin atropellats per cotxes o de gana i que d'altres siguin portats a refugis. Malgrat l'ajuda que reben els animals que són abandonats als centres animalistes, gairebé el 70% d'ells es deixen morir de tristesa, ja que deixen de menjar.

  en la categoría General

 • La toxoplasmosis i els gats

  La toxoplasmosis i els gats

  13-03-15

  La toxoplasmosis és una malaltia que es troba en els éssers humans a nivell mundial i en moltes espècies d'animals, incloses les aus. El paràsit viu en els gats, fet que ha derivat en moltes agressions cap aquests animals quan realment hi ha altres focus d'infecció cap a les persones molt més directes i comuns.

  en la categoría General

 • Els beneficis del ronroneig

  Els beneficis del ronroneig

  20-02-15

  Sempre s'ha dit que quan un gat ronroneja és perquè està còmode i s'estima a aquell amb qui es troba. Més enllà d'aquesta creença popular, diversos estudis assenyalen precisament que el ronroneig no és només un símptoma de benestar i bona relació entre l'animal i el seu amo, sinó que a més aporta diversos beneficis per la salut, ja que ajuda a relaxar-se i a desestresar-se.

  en la categoría General

 • Signes per detectar el dolor en un gat

  Signes per detectar el dolor en un gat

  15-01-15

  Els gats presenten diversos signes físics que ens alerten de la seva salut en general. A continuació presentem una taula amb els símptomes més comuns en cadascun d'aquests estats de dolor que pot patir el felí.

  en la categoría General

 • Festa dels Gossos i Gats del Portal de Sants

  Festa dels Gossos i Gats del Portal de Sants

  05-12-14

  El Portal de Sants organitza, juntament amb Udols Associació i Sóc de Sants, la Festa dels Gossos i Gats del Portal de Sants. Aquest esdeveniment que aplega entitats animalistes i ecologistes tindrà lloc el proper divendres 7 de desembre a partir de les 11:00h al carrer Vallespir, nº 12.

  en la categoría Fires i festes

Página 4 de 24 ¬ « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Último