Publicacions

Mostrando del 21 al 25 de un total de 117

 • 3a edició del We Love Cats Market - Universigats

  3a edició del We Love Cats Market - Universigats

  28-11-14

  La tercera edició del We Love Cats Market es celebra aquest cap de setmana, dissabte 29 i diumenge 30, d'11 a 21h al CREC, un espai coworking situat al carrer Blesa, n. 27 (Barcelona). Està just al final del carrer Blai, al barri del Poblesec. Aquest espai és una antiga nau industrial reconvertida en espai de talent i creació on tant s'hi poden llogar taules per treballar com fer diferents tipus d'esdeveniments i activitats. La parada més pròxima de metro és Paral·lel (L3 i L2).

  en la categoría Fires i festes

 • Zumbathon benéfico

  Zumbathon benéfico

  07-11-14

  Las asociaciones animalistas Lliga per a la protecció d'animals i plantes de Barcelona y El Cisne Negro se unen en una iniciativa solidaria, el Zumbathon benéfico. Este proyecto solidario está abierto a todas aquellas personas que quieran bailar zumba durante dos horas y ayudar a la vez a los animal

  en la categoría Fires i festes

 • II Concert Solidari Universigats

  II Concert Solidari Universigats

  16-10-14

  Peter Loveday i The Night Dogs s'uneixen per actuar al II Concert Solidari per a Universigats. L'actuació conjunta tindrà lloc el proper diumenge 16 de novembre de 2014, a les 21h, al local Harlem Jazz Club (c. Comtessa de Sobradiel, n. 8).

  El concert s'emmarca a la 25a edició del Festival de Música Popular de Barcelona (MPB) i destinarà els ingressos de l'entrada al manteniment de la colònia Universigats. Així que per 6 euros podreu gaudir de la millor música i ajudar els nostres gats a viure un millor dia a dia.

  en la categoría General

 • X Saló AnimalAdda

  X Saló AnimalAdda

  15-10-14

  La desena edició del Saló AnimalAdda tindrà lloc entre el 17 i el 19 d'octubre de 2014 a la Sala Sant Jordi Club, de 10h a 20h. Aquest esdeveniment està destinat a fomentar el Benestar i la Defensa de l'Animal Abandonat, una iniciativa propulsada per l'Associació Defensa Drets Animals, ONG ADDA.

  en la categoría Seminaris i congressos

 • II Trobada d'Adopció i Civisme Trinimascotada 2014

  II Trobada d'Adopció i Civisme Trinimascotada 2014

  01-10-14

  L'Associació Zooland organitza la II Trobada d'Adopció i Civisme "Trinimascotada 2014", un esdeveniment que vol impulsar l'adopció d'animals de companyia que es troben a en protectores i centres d'acollida esperant una nova oportunitat.

  L'acte tindrà lloc diumenge 5 d'octubre, de 10 a 20h al Parc de la Trinitat, entre el metro de Trinitat Vella i Baró de Viver (al passeig de Santa Coloma, 60). A més, s'han organitzat diverses activitats com passarel·la d'animals i múltiples jocs entre les associacions participants.

  en la categoría Fires i festes

Página 5 de 24 ¬ « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » Último