Adopta

adopta universigatsL'adopció dóna una segona oportunitat a un gat que ha estat abandonat a la colònia o al carrer o que ja ha nascut aquí. Li permet tenir una llar i viure en les condicions adequades alhora que la persona que l'adopta en rep a canvi el seu afecte i companyia, establint-se així un vincle especial entre l'amo i la mascota. Adoptar a un gat de carrer millora la seva qualitat de vida i deixa enrere el fred i la gana així com els possibles maltractaments per part de gent poc concienciada amb els animals i el medi ambient.

Universigats ofereix en adopció gats joves, manyacs i sociables que viuen a la colònia i acompleixen tots els requisitis sanitaris establerts i mantenen visites regulars amb el veterinari que segueix el seu desenvolupament. Els felins segueixen la dieta adequada i estan esterilitzats i vacunats per controlar el creixement de la colònia així com per mantenir correctament la higiene i salut d'ells i de l'entorn.

Condicions per l'adopció

 • L'adoptant ha d'estar convençut de l'adopció i tenir els recursos necessaris per mantenir el gat.
 • L'interessat haurà de visitar el gat al jardí de la universitat o, si fos el cas, a la casa d'acollida corresponent.
 • Es signarà un contracte d'adopció on l'adoptant es compromet a:
  • Vetllar pel benestar físic i psíquic de l'animal.
  • Proporcionar-li tota l'atenció veterinària que necessiti.
  • Esterilitzar l'animal quan tingui edat per a això (en cas que no estigui ja esterilitzat).
  • Acceptar visites de seguiment efectuades per un membre d’Universigats que s'assegurarà que el gat visqui en les condicions adequades.

Els interessats en adoptar un gat o en rebre més informació poden contactar amb Universigats a través del correu electrònic  universigats@gmail.com.

 

En adopción

Nina

Nina

Edad: 6 años y 11 meses

Localidad: Barcelona

La Nina és una gateta una mica poruga que s'espanta de qualsevol soroll que escolta i s'amaga sota el llit o rere el primer amagatall que troba. Si la...

Ver a Nina