Adopta

adopta universigatsL'adopció dóna una segona oportunitat a un gat que ha estat abandonat a la colònia o al carrer o que ja ha nascut aquí. Li permet tenir una llar i viure en les condicions adequades alhora que la persona que l'adopta en rep a canvi el seu afecte i companyia, establint-se així un vincle especial entre l'amo i la mascota. Adoptar a un gat de carrer millora la seva qualitat de vida i deixa enrere el fred i la gana així com els possibles maltractaments per part de gent poc concienciada amb els animals i el medi ambient.

Universigats ofereix en adopció gats joves, manyacs i sociables que viuen a la colònia i acompleixen tots els requisitis sanitaris establerts i mantenen visites regulars amb el veterinari que segueix el seu desenvolupament. Els felins segueixen la dieta adequada i estan esterilitzats i vacunats per controlar el creixement de la colònia així com per mantenir correctament la higiene i salut d'ells i de l'entorn.

Condicions per l'adopció

 • L'adoptant ha d'estar convençut de l'adopció i tenir els recursos necessaris per mantenir el gat.
 • L'interessat haurà de visitar el gat al jardí de la universitat o, si fos el cas, a la casa d'acollida corresponent.
 • Es signarà un contracte d'adopció on l'adoptant es compromet a:
  • Vetllar pel benestar físic i psíquic de l'animal.
  • Proporcionar-li tota l'atenció veterinària que necessiti.
  • Esterilitzar l'animal quan tingui edat per a això (en cas que no estigui ja esterilitzat).
  • Acceptar visites de seguiment efectuades per un membre d’Universigats que s'assegurarà que el gat visqui en les condicions adequades.

Els interessats en adoptar un gat o en rebre més informació poden contactar amb Universigats a través del correu electrònic  universigats@gmail.com.

 

En adopción

Nina

Nina

Edad: 6 años

Localidad: Barcelona

La Nina és una gateta una mica poruga que s'espanta de qualsevol soroll que escolta i s'amaga sota el llit o rere el primer amagatall que troba. Si la...

Ver a Nina


Sort

Sort

Edad: 6 años

Localidad: Sant Martí

Este es Sort, suerte en catalán. Es un gatito de colonia que desde hace casi un año está en casa de acogida. Lo adoptaron en septiembre pero pasad...

Ver a Sort