Qui som?

 • L'Associació UniversiGats

  L'Associació UniversiGats

  L'any 2009 es va fundar l'Associació UniversiGats sense cap ànim de lucre i amb la intenció de cuidar i millorar les necessitats de la colònia de gats que viuen al jardí botànic de la Universitat de Barcelona, situada a la plaça Universitat (BCN). Avui dia, Universigats compta amb la col·laboració de 10 voluntaris que autogestionen la colònia sense el recolzament ni cap tipus d'ajuda per part de la UB, sent així una associació independent que es manté amb donacions voluntàries i anònimes.


 • Objectius

  L'Associació Universigats porta a terme tasques de protecció, assistència, esterilització, alimentació, i promou l’acollida i adopció dels gats d'aquesta colònia. A més, porta a terme una tasca paral•lela de conscienciació social contra el maltractament i l'abandonament d'animals. Millorar el benestar dels gats evita els problemes d'higiene i de salut pública i contribueix a enriquir la biodiversitat que ens envolta.


 • L'equip

  L'equip d'Universigats està format per 10 voluntaris i voluntàries que autogestionen la colònia i totes les tasques que aquesta requereix. Els membres treballen en diversos sectors i professions molt diverses però comparteixen la passió pels gats i les ganes d'ajudar-los per millorar les seves condicions de vida. Intentem unir els nostres interessos personals tenint cura del nostre entorn més immediat i la seva biodiversitat per millorar de mica en mica allò que ens envolta i canviar, encara que només sigui una miqueta, el món. Si vols aportar el teu granet d'arena sempre seràs molt benvingut!